Ref: (0) Art: (0)
Import: ()
Art: (0)


Quijote y sancho
A el bÚ fer mai li falta premi
Atenciˇ client 24h
+34 931736312 +34 658373701
- (Primer Comanda 5 Punts Dte.)

Marques

Marques

Categories

Categories

AvÝs Legal


En compliment del deure d'informaciˇ que estipula l'article 10 de la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informaciˇ i de Comerš Electr˛nic, PATRICIA MARTINEZ PARRILLA en qualitat de titular de cuchilleriabarcelona.com , procedeix a comunicar les dades identificatives exigides per la referida norma:

Denominaciˇ social: PATRICIA MARTINEZ PARRILLA - cuchilleriabarcelona.com
Domicili social: c / Aragon, 303-08009 Barcelona - Espanya
CIF: 53325540V
Adreša de correu electr˛nic: cuchilleriabarcelona@gmail.com
TelŔfon: 931736312 / 658373701

La present informaciˇ conforma i regula les condicions d'˙s, les limitacions de responsabilitat i les obligacions que, els usuaris de la pÓgina web cuchilleriabarcelona.com , assumeixen i es comprometen a respectar.

CONDICIONS D'US

El fet d'utilitzaciˇ de la pÓgina web, atorga la condiciˇ d'usuari de la pÓgina, ja sigui persona fÝsica o jurÝdica, i obligat˛riament implica l'acceptaciˇ completa, plena i sense reserves de totes i cadascuna de les clÓusules i condicions generals incloses en el AvÝs Legal. Si l'usuari no estiguÚs d'acord amb les clÓusules i condicions d'˙s d'aquest AvÝs Legal, s'abstindrÓ d'utilitzar la pÓgina. Aquest AvÝs Legal estÓ subjecte a canvis i actualitzacions de manera que la versiˇ publicada per cuchilleriabarcelona.com , pot ser diferent en cada moment en quŔ l'usuari accedeixi al portal. Per tant, l'usuari ha de llegir l'AvÝs Legal en totes i cadascuna de les ocasions en que accedeixi a la pÓgina.
A travÚs de la pÓgina, cuchilleriabarcelona.com facilita als usuaris l'accÚs i utilitzaciˇ de diversos continguts publicats per mitjÓ d'Internet per cuchilleriabarcelona.com o per tercers autoritzats.
L'usuari estÓ obligat i es compromet a utilitzar la pÓgina i els continguts de conformitat amb la legislaciˇ vigent, l'AvÝs Legal, i qualsevol altre avÝs o instruccions posats en el seu coneixement, bÚ sigui per mitjÓ d'aquest avÝs legal o en qualsevol altre lloc dins dels continguts que conformen la pÓgina, aixÝ com amb les normes de convivŔncia, la moral i bons costums generalment acceptades. A aquest efecte, l'usuari s'obliga i compromet a no utilitzar qualsevol dels continguts amb fins o efectes ilĚlÝcits, prohibits en l'AvÝs Legal o per la legislaciˇ vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar , inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilitzaciˇ dels continguts, els equips informÓtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informÓtic propis o contractats per cuchilleriabarcelona.com , d'altres usuaris o de qualsevol usuari d'internet (maquinari i programari).
L'Usuari s'obliga i es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposiciˇ de tercers qualsevol classe de material contingut en la PÓgina, com ara informacions, textos, dades, continguts, missatges, grÓfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge , fotografies, enregistraments, programari, logotips, marques, icones, tecnologia, fotografies, programari, enllašos, disseny grÓfic i codis font, o qualsevol altre material al qual tinguÚs accÚs en la seva condiciˇ d'usuari de la pÓgina, sense que aquesta enumeraciˇ tingui carÓcter limitatiu. AixÝ mateix, de conformitat amb tot aix˛, l'Usuari no podrÓ:

PROPIETAT INTELĚLECTUAL

Totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen a la pÓgina sˇn propietat de cuchilleriabarcelona.com o, si escau, de tercers que han autoritzat el seu ˙s, sense que pugui entendre que l'˙s o accÚs al portal i / o als continguts atribueixi a l'usuari cap dret sobre les esmentades marques, noms comercials i / o signes distintius, i sense que puguin entendre cedits a l'usuari, cap dels drets d'explotaciˇ que existeixen o puguin existir sobre aquests continguts. De la mateixa manera els continguts sˇn propietat intelĚlectual de cuchilleriabarcelona.com , o de tercers en si s'escau, que han autoritzat el seu ˙s, a qui correspon l'exercici exclusiu dels drets d'explotaciˇ dels mateixos en qualsevol forma i, especialment, els drets de reproducciˇ, distribuciˇ, comunicaciˇ p˙blica i transformaciˇ. La utilitzaciˇ no autoritzada de la informaciˇ continguda en aquesta web, aixÝ com la lesiˇ dels drets de propietat intelĚlectual o industrial de cuchilleriabarcelona.com o de tercers inclosos en la pÓgina que hagin cedit continguts donarÓ lloc a les responsabilitats legalment establertes.

ENLLAăOS

Aquelles persones que es proposin enllašar entre la seva pÓgina web i la pÓgina hauran d'observar i complir les condicions segŘents:
Ľ - No serÓ necessÓria autoritzaciˇ prŔvia quan l'hiperenllaš permeti ˙nicament l'accÚs a la pÓgina d'inici, per˛ no podrÓ reproduir-la de cap manera. Qualsevol altra forma de hiperenllaš requerirÓ l'autoritzaciˇ expressa i inequÝvoca per escrit per part de cuchilleriabarcelona.com
Ľ - No es crearan "marcs" ( "frames") amb les pÓgines web ni sobre les pÓgines web de cuchilleriabarcelona.com
Ľ - No es realitzaran manifestacions o indicacions falses, inexactes, o ofensives sobre cuchilleriabarcelona.com , els seus directius, empleats o colĚlaboradors, o de persones que es relacionin en la pÓgina per qualsevol motiu, o dels usuaris de les pÓgina, o dels continguts subministrats.
Ľ - No es declararÓ ni es donarÓ a entendre que cuchilleribarcelona.com ha autoritzat l'hiperenllaš o que ha supervisat o assumit de qualsevol forma els continguts oferts o posats a disposiciˇ de la pÓgina web en la qual s'estableix l'hiperenllaš.
Ľ - La pÓgina web en la qual s'estableixi l'hiperenllaš nomÚs podrÓ contenir l'estrictament necessari per a identificar la destinaciˇ de l'enllaš.
Ľ - La pÓgina web en la qual s'estableixi l'hiperenllaš no contindrÓ informacions o continguts ilĚlÝcits, contraris a la moral i als bons costums generalment acceptades i l'ordre p˙blic, aixÝ com tampoc contindrÓ continguts contraris a qualsevol dret de tercers.

DISPONIBILITAT DE LA P└GINA

cuchilleriabarcelona.com no garanteix la inexistŔncia d'interrupcions o errors en l'accÚs a la pÓgina, als seus continguts, ni que aquest es trobin actualitzats, encara que desenvoluparÓ els seus millors esforšos per a, si escau, evitar-los, esmenar-los o actualitzar-los. Per tant, cuchilleriabarcelona.com no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produ´ts en l'usuari que portin causa d'errors o desconnexions a les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensiˇ, cancelĚlaciˇ o interrupciˇ del servei del portal durant la prestaciˇ del mateix o amb carÓcter previ.
cuchilleriabarcelona.com exclou, amb les excepcions previstes en la legislaciˇ vigent, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la falta de disponibilitat, continu´tat o qualitat del funcionament de la pÓgina i de seus continguts, al no compliment de l'expectativa d'utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a la pÓgina i els seus continguts.
L'accÚs a la pÓgina no implica l'obligaciˇ per part de cuchilleriabarcelona.com de controlar l'absŔncia de virus, cucs o qualsevol altre element informÓtic danyˇs. Correspon a l'usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecciˇ i desinfecciˇ de programes informÓtics nocius, per tant, cuchilleriabarcelona.com no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir durant la prestaciˇ del servei de la PÓgina, ni dels possibles danys que puguin causar-se al sistema informÓtic de l'usuari o de tercers (hardware i software), els fitxers o documents emmagatzemats en el mateix, com a conseqŘŔncia de la presŔncia de virus en l' ordinador de l'usuari utilitzat per la connexiˇ als serveis i continguts del web, d'un mal funcionament del navegador o de l'˙s de versions no actualitzades del mateix.

QUALITAT DE LA P└GINA

AtŔs l'entorn dinÓmic i canviant de la informaciˇ i serveis que es subministren per mitjÓ de la pÓgina, cuchilleriabarcelona.com realitza la seva millor esforš, per˛ no garanteix la completa veracitat, exactitud, fiabilitat, utilitat i / o actualitat dels continguts. La informaciˇ continguda en les pÓgines que componen aquest portal nomÚs tÚ carÓcter informatiu, consultiu, divulgatiu i publicitari. En cap cas ofereixen ni tenen carÓcter de compromÝs vinculant o contractual.

LIMITACIË DE RESPONSABILITAT

cuchilleriabarcelona.com exclou tota responsabilitat per les decisions que l'usuari pugui prendre basat en aquesta informaciˇ, aixÝ com pels possibles errors tipogrÓfics que puguin contenir els documents i grÓfics de la pÓgina. La informaciˇ estÓ sotmesa a possibles canvis peri˛dics sense previ avÝs del seu contingut per ampliaciˇ, millora, correcciˇ o actualitzaciˇ dels continguts.

NOTIFICACIONS

Totes les notificacions i comunicacions per part de cuchilleriabarcelona.com a l'usuari realitzats per qualsevol mitjÓ es consideraran eficašos a tots els efectes.

DISPONIBILITAT DELS CONTINGUTS

La prestaciˇ del servei de la pÓgina i dels continguts tÚ, en principi, durada indefinida. cuchilleriabarcelona.com , per˛, queda autoritzada per a donar per acabada o suspendre la prestaciˇ del servei de la pÓgina i / o de qualsevol dels continguts en qualsevol moment. Quan aix˛ sigui raonablement possible, cuchilleriabarcelona.com advertirÓ prŔviament la terminaciˇ o suspensiˇ de la pÓgina.

JURISDICCIË

Per qualsevol qŘestiˇ que es susciti sobre la interpretaciˇ, aplicaciˇ i compliment d'aquest AvÝs Legal, aixÝ com de les reclamacions que puguin derivar-se del seu ˙s, tots les parts que intervenen es sotmeten als Jutges i Tribunals de la ciutat de Barcelona - Espanya, renunciant de manera expressa a qualsevol altre fur que poguÚs correspondre'ls. Legislaciˇ aplicable, L'AvÝs Legal es regeix per la llei espanyola. Copyright ę 2016 - PATRICIA MARTINEZ PARRILLA - cuchilleriabarcelona.com

Tots els drets d'autor per les lleis i tractats internacionals de propietat intelĚlectual. Queda expressament prohibida la seva c˛pia, reproducciˇ o difusiˇ, total o parcial, per qualsevol mitjÓ.