Ref: (0) Art: (0)
Import: ()
Art: (0)


Quijote y sancho
A el bÚ fer mai li falta premi
Atenciˇ client 24h
+34 931736312 +34 658373701
- (Primer Comanda 5 Punts Dte.)

Marques

Marques

Categories

Categories

Protecciˇ de Dades


1. PolÝtica de privacitat

cuchilleriabarcelona.com, informa als usuaris del lloc web sobre la seva polÝtica respecte del tractament i protecciˇ de les dades de carÓcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la navegaciˇ o contractaciˇ de serveis a travÚs del seu lloc web.

En aquest sentit, cuchilleriabarcelona.com garanteix el compliment de la normativa vigent en matŔria de protecciˇ de dades personals, reflectida en la Llei OrgÓnica 15/1999 de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal i en el Reial Decret 1720/2007, de 21 desembre, pel qual s'aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD.

L'˙s d'aquest web implica l'acceptaciˇ d'aquesta polÝtica de privacitat.

2. Recollida, finalitat i tractaments de dades

cuchilleriabarcelona.com , tÚ el deure d'informar els usuaris del seu lloc web sobre la recollida de dades de carÓcter personal que es poden dur a terme, bÚ sigui mitjanšant l'enviament de correu electr˛nic o en emplenar els formularis inclosos en el lloc web. En aquest sentit, cuchilleriabarcelona.com , serÓ considerada com a responsable de les dades demanades mitjanšant els mitjans anteriorment descrits.

Al seu torn cuchilleriabarcelona.com , informa als usuaris que la finalitat del tractament de les dades recollides contempla: L'atenciˇ de solĚlicituds realitzades pels usuaris, la inclusiˇ en l'agenda de contactes, la prestaciˇ de serveis i la gestiˇ de la relaciˇ comercial.

Les operacions, gestions i procediments tŔcnics que es realitzin de forma automatitzada o no automatitzada i que possibilitin la recollida, l'emmagatzematge, la modificaciˇ, la transferŔncia i altres accions sobre dades de carÓcter personal, tenen la consideraciˇ de tractament de dades personals.

Totes les dades personals, que siguin recollides a travÚs del lloc web de cuchilleriabarcelona.com , i per tant tingui la consideraciˇ de tractament de dades de carÓcter personal, seran incorporades als fitxers declarats davant l'AgŔncia Espanyola de protecciˇ de Dades per cuchilleriabarcelona.com .

3. Comunicaciˇ d'informaciˇ a tercers

cuchilleriabarcelona.com , informa als usuaris que les seves dades personals no seran cedides a terceres organitzacions, amb l'excepciˇ que la cessiˇ de dades aquest emparada en una obligaciˇ legal o quan la prestaciˇ d'un servei impliqui la necessitat d'una relaciˇ contractual amb un encarregat de tractament. En aquest ˙ltim cas, nomÚs es durÓ a terme la cessiˇ de dades al tercer quan cuchilleriabarcelona.com disposi del consentiment exprÚs de l'usuari.

4. Drets dels usuaris

La Llei OrgÓnica 15/1999, de 13 de desembre, de protecciˇ de dades de carÓcter personal concedeix a les persones interessades la possibilitat d'exercir una sŔrie de drets relacionats amb el tractament de les seves dades personals.

En la mesura que les dades de l'usuari sˇn objecte de tractament per part de cuchilleriabarcelona.com . Els usuaris podran exercir els drets d'accÚs, rectificaciˇ, cancelĚlaciˇ i oposiciˇ d'acord amb el que preveu la normativa legal vigent en matŔria de protecciˇ de dades personals.

Per fer ˙s de l'exercici d'aquests drets, l'usuari haurÓ de dirigir-se mitjanšant comunicaciˇ escrita, aportant documentaciˇ que acrediti la seva identitat (DNI o passaport), a la segŘent adreša:
PATRICIA MARTINEZ PARRILLA - NIF: 53325540V - cuchilleriabarcelona.com, C / Aragon 303, codi postal: 08009, Ciudad: Barcelona, ??PaÝs: Espanya , o l'adreša que sigui substitu´da en el Registre General de Protecciˇ de Dades. La comunicaciˇ ha de reflectir la segŘent informaciˇ: Nom i cognoms de l'usuari, la peticiˇ de solĚlicitud, el domicili i les dades acreditatius, tambe podra fer-ho mitjanšant comunicaciˇ per correro electr˛nic a cuchilleriabarcelona@gmail.com .

L'exercici de drets haurÓ de ser realitzat pel propi usuari. No obstant aix˛, podran ser executats per una persona autoritzada com a representant legal de l'autoritzat. En aquest cas, s'haurÓ d'aportar la documentaciˇ que acrediti aquesta representaciˇ de l'interessat.