Ref: (0) Art: (0)
Import: ()
Art: (0)


Quijote y sancho
A el bÚ fer mai li falta premi
Atenciˇ client 24h
+34 931736312 +34 658373701
- (Primer Comanda 5 Punts Dte.)

Marques

Marques

Categories

Categories

Condicions Compra


Cuchilleriabarcelona.com , detalla seguidament les garancias i compra en aquesta pÓgina web.

En cuchilleriabarcelona.com pot comprar qualsevol empresa o persona major d'edat (segons la llei del seu paÝs) com a mÝnim 18 anys, que Ús la majoria d'edat legal a Espanya.

Els nostres articles, es poden comprar des de qualsevol paÝs, tant empreses com particulars, si el seu paÝs no estÓ en la llista de pa´sos on enviem, en fer la compra envieu-nos un e-mail, a cuchilleriabarcelona@gmail.com , he intentarem realitzar l'enviament. Podem enviar els articles a qualsevol paÝs.

GARANTIES I DRETS

GARANTIES, DRETS I DEVOLUCIONS

Els articles adquirits a cuchilleriabarcelona.com , tenen la garantia del fabricant de DOS ANYS, per defecte de fabricaciˇ, i CINC ANYS, per a peces o recanvis.

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb la comanda que ha realitzat a cuchilleriabarcelona.com , tÚ un termini de CATORZE DIES NATURALS, comptadors des del dia que rebi la comanda, per tornar-la. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenaciˇ del Comerš Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre). Per a la seva devoluciˇ prŔviament se'ns haurÓ de comunicar que aquesta devoluciˇ serÓ realitzada, el producte haurÓ de ser enviat al seu embalatge original. Les despeses d'enviament i devoluciˇ en aquest cas seran a cÓrrec del client.

No ens farem responsables de la devoluciˇ esmentada, si l'article o articles adquirits, han patit modificacions o deterioraments, a causa d'una incorrecta manipulaciˇ per part del client.

DEVOLUCIONS EN CAS D'ENVIAMENTS ERRONIS

Totes les despeses de la devoluciˇ i les del nou enviament, en cas que es facin, aniran a cÓrrec de cuchilleriabarcelona.com . Tot i aixÝ, ens haureu d'avisar per telŔfon o mitjanšant email, per acordar el tipus de devoluciˇ.
cuchilleriabarcelona.com no es farÓ responsable de devolucions i les seves despeses ocasionades, realitzades pel client, sense haver acordat prŔviament aquesta devoluciˇ.

DEVOLUCIONS D'ARTICLES DEFECTUOSOS, O NO REBUTS

Si el client considera que ha rebut un article defectuˇs, haurÓ de ser comunicat a cuchilleriabarcelona.com per acordar-ne la devoluciˇ si cal.
cuchilleriabarcelona.com no es farÓ cÓrrec de devolucions que no hagin estat acordades.

El fabricant com a garant final de l'article i cuchilleriabarcelona.com determinen que Ús acceptada la devoluciˇ per problemes de fabricaciˇ, les despeses de la devoluciˇ i del nou enviament aniran a cÓrrec de < b>ganiveteriabarcelona.com

Si es considera que no Ús un defecte de fabricaciˇ o simplement que voleu tornar l'article , el client es farÓ cÓrrec de les despeses de la devoluciˇ i de l'enviament que es va fer.

Si la devoluciˇ Ús per problemes amb el transport i s'ha produ´t una pŔrdua o deteriorament, s'ha de comunicar a cuchilleriabarcelona.com per procedir al canvi o reposiciˇ de l'article. En aquest cas les despeses ocasionades aniran a cÓrrec de cuchilleriabrcelona.com

L'import de les devolucions a realitzar, per articles no rebuts, defectuosos, etc; es realitzarÓ en rebre els articles tornats (si escau) i en un marge mÓxim aproximat de 2 dies, aquest import serÓ efectuat mitjanšant el mateix sistema de pagament que el client realitzo per a la compra.

LA GARANTIA DELS ARTICLES, NOM╔S SERAN CONSIDERADES SI HAN REBUT UNA MANIPULACIË I ┌S CORRECTE.

PREUS DELS ARTICLES

En tots els pa´sos de la UNIË EUROPEA, als nostres articles se'ls apliquÚs el 21% D'impostos (IVA / VAT), per a la resta de pa´sos, aquest percentatge no serÓ aplicat.

Els preus a internet sˇn molt variables, en cuchilleriabarcelona.com , li oferirem els preus mÚs competitius, en tot cas, si el client detecta l'article que desitja adquirir per un preu menor en una altra pÓgina web, cuchilleriabarcelona.com intentÚs ajustar el preu de l'article en concret, demani'ls mitjanšant trucada telef˛nica o enviant un email.

AMB QUI ENVIEM LES COMANDES

Normalment, els enviaments seran realitzats per l'empresa, CORREOSEXPRESS - FEDEX - GLS

El dia que l'enviament es realitza, se li comuniquÚs al client i se li enviÚs el nombre de seguiment de l'enviament, mitjanšant correu electr˛nic.

El temps en quŔ rebrÓ la seva comanda, seran entre 2 i 7 dies (Espanya), excepte els articles indicats al web (algunes peces artesanes) que poden ser superiors. A la resta de pa´sos entre 3 i 15 dies, depenent del paÝs.
Si per qualsevol motiu, haguÚs algun problema, amb l'article o articles que vostŔ va adquirir, cuchilleriabarcelona.com li comuniquÚs la incidŔncia al client. El client sempre podrÓ obtar per la devoluciˇ de l'import pagat.

DESPESES D'ENVIAMENT qual despeses d'enviaments Les despeses d'enviament seran els segŘents: qual Espanya-PenÝnsula - Espanya-Balears - Portugal
=> Gratu´ts a partir de 60 Ç (IVA no incl˛s / Pagament amb targeta, transferŔncia bancÓria o Paypal).

Espanya-PenÝnsula
6.5 Ç - Comandes menors de 60 Ç (Pagament amb targeta, transferŔncia bancÓria o Paypal).
9.5 Ç - (Pagaments contra reembossament).

Espanya-Balears
9 Ç - Comandes menors de 60 Ç (Pagament amb targeta, transferŔncia bancÓria o Paypal).
12 Ç - (Pagaments contra reembossament).

Portugal:
9 Ç - Comandes menors de 60 Ç (Pagament amb targeta, transferŔncia bancÓria o Paypal).
12 Ç - (Pagaments contra reembossament).

Altres destinacions
25 Ç - Espanya-CanÓries
27 Ç - Espanya-Ceuta / Melilla
24 Ç - Andorra
45 Ç - Portugal Illes
12 Ç - Franša, Alemanya
13 Ç - ItÓlia, BŔlgica, Holanda, Luxemburg, └ustria
25 Ç - Pol˛nia, Rep˙blica Txeca, Dinamarca, Hongria, Su´ssa
30 Ç - SuŔcia, Irlanda, Regne Unit, EslovÓquia, EslovŔnia, Romania, LituÓnia, Let˛nia, Est˛nia, FinlÓndia
45 Ç - CroÓcia, SŔrbia, Noruega, BulgÓria, Monaco
60 Ç - GrŔcia, Turquia
108 Ç - Estats Units, CanadÓ, MŔxic
142 Ç - Argentina, BolÝvia, Brasil, Xile, Col˛mbia, Equador, Paraguai, Per˙, Uruguai
177 Ç - Xipre, Corea del Sud, Egipte, IndonŔsia, Japˇ, MalÓisia, Malta
138 Ç - ArÓbia Saudita, AustrÓlia, Bahrain, Brunei, Xina, UEA, ═ndia, Israel, Kuwait, Qatar
217 Ç - Marroc, AlgŔria, MauritÓnia

Enviaments als segŘents pa´sos:
Alemanya └ustria Belgica Franša Holanda ItÓlia Luxemburg
=> Gratis en compres major de 90 euros (net)

Aquestes tarifes sˇn fins a un pes de 2 quilos.

Per a altres destinacions, consulti'ns.

El client, haura informar-se si la seva pais, fa restrinciones sobre els nostres articles.

ARANZELS I IMPOSTOS AL PA═S DE DEST═

Les comandes que s'envi´n fora de la Uniˇ Europea, CanÓries, Ceuta i Melilla. els impostos i aranzels sˇn a cÓrrec del client, segons les disposicions vigents de cada paÝs. Aquests hauran de ser abonats en el moment de rebre l'enviament. A aquests pa´sos no se'ls aplicarÓ l'IVA en la comanda. cuchilleriabarcelona.com , no es farÓ responsable dels retards produ´ts per les diferents duanes.

FORMES DE PAGAMENT

Un cop rebut l'import de la seva comanda es procedirÓ al seu enviament.

Contra reemborsament

Els pagaments contra reemborsament, nomÚs es pot fer per a les comandes, que s'envi´n a Espanya-PenÝnsula, Balears i Portugal.

TransferŔncia bancÓria o ingrÚs bancari

Si tria aquesta modalitat, podrÓ realitzar l'ingrÚs en alguna de les segŘent comptes a nom de:
PATRICIA MARTINEZ PARRILLA

Banco Santander: IBAN: ES91 0049 3076 4225 1414 5253 BIC: BSCHESMM
CaixaBank...........: IBAN: ES70 2100 0353 7801 0181 2228 BIC: CAIXESBBXXX

Targeta de crŔdit o dŔbit (Visa, Mastercard ...)

Pagament amb targeta de crŔdit o dŔbit, a travÚs de la passarelĚla TPV, de la entitat bancÓria, Banco Santander. Forma de pagament totamente segura. Les dades sˇn enviats mitjanšant el protocol de seguretat SSL.

El titular de la targeta, serÓ el responsable de les transaccions que es realitzin en aquesta web.

La nostra web i cuchilleriabarcelona.com , no tÚ accÚs a les dades que vostŔ proporcioni a l'entitat bancÓria del TPV.